Εξετάσεις πληροφορικής GLOBAL CERT

On 23/01/2020 by admin

Το Εξεταστικό Σύστημα της Global Cert

Μέσα στους επόμενους μήνες διοργανώνονται εξετάσεις πιστοποίησης πληροφορικής. Μπορείτε να λάβετε μέρος με εγγραφή έως και 4 ημέρες νωρίτερα. Δεν απαιτείτε να κάνετε μαθήματα πληροφορικής στο κέντρο μας για να λάβετε μέρος στις εξετάσεις αυτές.

Βασικό χαρακτηριστικό των εξετάσεων της GlobalCert είναι η ρεαλιστικότητα των σεναρίων στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι (case studies). Ο υποψήφιος καλείται να αποδείξει ότι κατέχει ουσιαστικές γνώσεις, οι οποίες θα του χρειαστούν στην καθημερινότητά του, και δεν εξετάζεται σε εξεζητημένα θέματα που απλώς καθιστούν “εντυπωσιακό” το εξεταστικό σύστημα, αλλά πρακτικά ανώφελη την εξέταση.

Το πιστοποιητικό GLOBAL CERT απευθύνεται :

  • Σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση του Microsoft Office, του διαδικτύου και του λειτουργικού συστήματος Windows.
  • Σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να θέσουν συγκεκριμένα standards στα στελέχη τους για το επίπεδο γνώσεων που διαθέτουν.
  • Σε άτομα που επιθυμούν να διεκδικήσουν μία θέση στο Δημόσιο Τομέα, καθώς για την απόδειξη της γνώσης χρήσης Η/Υ απαιτείται πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Διαδικασία Πιστοποίησης

Κάθε ενότητα εξετάζεται ξεχωριστά σε μία εξεταστική ώρα. Η διάρκεια της εξέτασης για κάθε γνωστικό αντικείμενο είναι 50 λεπτά και η βάση για την επιτυχή εξέταση είναι το 70%. Ανάλογα με τις ενότητες που ο υποψήφιος επιθυμεί να εξεταστεί, μπορεί να επιλέξει τον τύπο του πιστοποιητικού Intermediate που θα λάβει.

Επόμενες εξεταστικές.

  • 31-1-2020
  • 14-2-2020

Θα ανακοινωθούν σύντομα και οι επόμενες εξεταστικές.

Προσφορά για μαθήματα πληροφορικής

Σε όσους προπληρώσουν τα εξέταστρα για 3 ενότητες δωρεάν 1 μήνας μαθημάτων πληροφορικής μέσω ειδικού συστήματος κατάρτισης. Δώρο αξίας 60€. Ισχύει για όλους μέχρι τέλος Μαΐου 2020.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.