ΕΚΠΤΩΣΗ TOEIC για ΑΝΕΡΓΟΥΣ

On 06/08/2014 by admin

toeic

ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ   30, ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014.

 

Δράση της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης για τους ανέργους

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοινώνει δράση για την πιστοποίηση ανέργων στην γνώση της αγγλικής γλώσσας μέσω των εξετάσεων TOEIC®.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι στο πλαίσιο της δράσης θα καταβάλουν το συμβολικό ποσό των 15€ προκειμένου να συμμετέχουν στις εξετάσεις που διαφορετικά θα στοίχιζαν 150€.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν για όλους τους υποψήφιους στην ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Όσοι από τους συμμετέχοντες στη δράση επιθυμούν να λάβουν το πιστοποιητικό τους θα καταβάλουν 35€ για την έκδοσή του.

Διάρκεια δράσης: 1 Φεβρουαρίου-31 Μαρτίου 2014. (ΠΑΡΑΤΑΣΗ ως 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ)

Περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και τo Κέντρo Ξένων Γλωσσών μας.

Το κέντρο Ξένων γλωσσών θα συμβάλει σε αυτή τη προσπάθεια δίνοντας 50% έκπτωση στο τμήμα TOEIC σε ανέργους που θα ήθελαν να προετοιμαστούν για την περίοδο από 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ώς 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014 .

 

Print Friendly, PDF & Email

2 Responses to “ΕΚΠΤΩΣΗ TOEIC για ΑΝΕΡΓΟΥΣ”

  • Ιωαννης

    καλησπερα,μαι ερωτηση,που μπορω αν απευθυνθώ για την εγγραφη για το toeic?ισχυει ακομη η προσφορα για αυτους που εχουν καρτα ανεργειας?

    • admin

      ΙΣΧΥΕΙ. Τηλεφωνήστε σε κάποιο φροντιστήριο που συνεργάζεται με την Ελληνοαμερικάνική ένωση ή σε εμάς. Το τηλέφωνο βρίσκεται στη σελίδα επιικοινωνίας.