Να κάνει το παιδί μου θερινά ή όχι;

On 22/05/2013 by admin

summer intensive 1

Και να που έφτασε το καλοκαίρι και τα κουνούπια εδώ στη λάρισα αρχίζουν να μας κοιτάνε περίεργα. Τα παιδιά βρίσκουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από το σχολείο και να ασχοληθούν με το παιχνίδι.

Ωστόσο πολύ γονείς επιλέγουν να κάνουν θερινά μαθήματα Αγγλικών για να μπορέσουν τα παιδιά τους να προχωρήσουν τάξεις.  Το κέντρο Ξένων Γλωσσών SMART GENERATION  δεν συστήνει μαθήματα Αγγλικών σε προχωρημένες παιδικές τάξεις εκτός και αν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος όπως για παράδειγμα κάποιο πτυχίο στους πρώτους μήνες της επόμενης ακαδημαϊκής περιόδου.

Υπάρχουν όμως θερινά τμήματα για παιδιά που γίνονται με σκοπό να αποκτήσουν τα παιδιά μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη γλώσσα και να μην ξεχάσουν στο μεγάλο διάστημα που μεσολαβεί αυτά που έμαθαν όλη την προηγούμενη περίοδο.

Με διασκεδαστικό τρόπο αλλά ταυτόχρονα και μεθοδικό τα παιδιά μπορεί να μάθουν καινούργια πράγματα χωρίς να έχουν υπερβολικό όγκο εργασιών στο σπίτι. Σε συνεννόηση με τους γονείς φτιάχνουμε το πρόγραμμα σπουδών ώστε και να μην κουράζονται τα παιδιά αλλά ταυτόχρονα να μαθαίνουν τη γλώσσα εύστοχα και προπαντός αβίαστα σαν να ήταν διακοπές σε μια ξένη χώρα που ίσως να μην υπήρχαν εκεί… κουνούπια.

Τα θερινά ξεκινάνε τον Ιούνιο για τα παιδικά τμήματα σε Αγγλικά και Γερμανικά. Τα τμήματα ενηλίκων ήδη συμπληρώνονται για πτυχία επιπέδου Β1-Β2.  Περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.