Καλώς ήρθατε στο σχολείο μας

On 30/08/2018 by admin

Ένα γράμμα από τον διευθυντή

Κυρτζόγλου Αθανάσιος

Ba Modern Languages , Ma Educational Leadership & Innovation

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών SMART GENERATION έχει μια ξεχωριστή ιστορία στον τομέα της εκπαίδευσης εδώ και περισσότερα από 44 χρόνια. Από το 1974, το σχολείο μας αποτελεί προοδευτικό κέντρο καινοτομίας και αριστείας στην εκμάθηση και τη διδασκαλία.

Με το όνομα που ξεκίνησε ΚΞΓ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ το μικρό φροντιστήριο διέγραψε λαμπρή πορεία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης για πάνω από  35 χρόνια. Με το όνομα SMART GENERATIΟN  το νέο μας σχολείο άνοιξε στις 9 Σεπτέμβρη 2010 στο κέντρο της Λάρισας.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν 9 αίθουσες διδασκαλίας (μοιρασμένες σε 2 διδακτήρια), εξοπλισμένες με διαδραστικούς πίνακες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αίθουσα υπολογιστών και ρομποτικής, πολύ καλά εξοπλισμένη βιβλιοθήκη, αίθουσες  υποστήριξης  θετικών επιστημών STEM και ευρύχωρη αυλή. Ένα τέτοιο εκπληκτικό μαθησιακό περιβάλλον για τους μαθητές μας μπορεί να ενισχύσει τη γενική εκπαίδευση και ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων τους.

Οι μαθητές μας επιτυγχάνουν τις δυνατότητές τους σε περιβάλλον φροντίδας και υποστήριξης. Προωθούμε θετική και ανοιχτή σχέση μεταξύ προσωπικού, γονέων και μαθητών. Τα καλύτερα αποτελέσματα στην εκπαίδευση επιτυγχάνονται όταν το σπίτι και το σχολείο εργάζονται αρμονικά.  Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι μαθητές μας να κάνουν όσο το δυνατόν πιο ομαλή την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και επιπλέον εμπλουτίζουμε τη γνώση τους με την προώθηση μαθημάτων που έχουν σχέση με τις θετικές επιστήμες και την τεχνολογία.

Με μια ξένη γλώσσα άλλωστε πρέπει να ζεις…. όσα μαθαίνεις.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.