Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Την  ιστοσελίδα www.smartgeneration.gr και τις υποσελίδες ονομαζόμενες απο εδώ και στο εξής “η ιστοσελίδα” την παρέχει και τη διαχειρίζεται το κέντρο Ξένων γλωσσών Smart Generation (ΣΜΑΡΤ ΤΖΕΝΕΡΕΣΙΟΝ) απο εδώ και στο εξής “ΚΞΓ SG” που ανήκει στον Κυρτζόγλου Αθανάσιο και εδρέυει στην οδό Ανθίμου Γαζή 37 και Μανδηλαρά ΤΚ 41222  Λάρισα.

Η χρήση της ιστοσελίδας υπόκειται στους παρακάτω όρους χρήσης. Χρησιμοποιόντας αυτήν την ιστοσελίδα αποδέχεστε αυτούς του όρους ανεπιφύλαχτα για αυτό συνιστάμε να τους διαβάσετε. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους τότε δεν έχετε την άδεια να σύνεχίσετε να χρησιμοποιήτε την ιστοσελίδα. Είστε υπεύθυνοι για τα άτομα που θα εισέρθουν σε αυτήν την ιστοσελίδα απο το δίκτυό σας και πρέπει να τους ενημερώσετε για τους όρους αυτούς.

Το ΚΞΓ SG μπορεί να τροποποιήσει μέρος ή το σύνολο των όρων. Η τροποποίηση των όρων εφαρμόζει με την δημοσίευσή τους στη σελίδα αυτή. Για ερωτήσεις μπορείτε να γράψετε στη φόρμα επικοινωνίας εδω.

Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων

Το ΚΞΓ SG έχει την πνευματική ιδιοκτησία και όλες τις άδειες πάνω σε οτιδήποτε περιλαμβάνεται στην ιστοσελίδα του logo,  κείμενα και φωτογραφίες.

Είσοδος και χρήση της ιστοσελίδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών της ιστοσελίδας smartgeneration.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Κατ΄εξαίρεση επιτρέπεται η αντιγραφή ή η εκτύπωση στοιχείων μόνο για το σκοπό της μελέτης και ανάλυσής τους αποκλειστικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου, υπό την προϋπόθεση ότι τα στοιχεία αυτά δε θα μεταβληθούν, αλλοιωθούν ή χρησιμοποιηθούν παραπλανητικά από τον επισκέπτη του δικτυακού χώρου.

Το υλικό που περιέχει η ιστοσελίδα μπορεί να κατέβει, να αποθηκευθεί και να εκτυπωθεί εφόσον δεν υπάρχουν αλλαγές ή κατάργηση σημειώσεων περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Συμφωνείτε ότι δεν :

  • θα χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα με τέτοιο τρόπο ώστε να περιορίσετε την πρόσβαση σε άλλους.
  • θα μεταφέρετε υλικό το οποίο είναι προσβλητικό σε περιεχόμενο, απειλητικό, καταχρηστικό και παράνομο.
  • αποδομήσετε και αντιγράψετε κώδικα ή λογισμικό και μεταδώσετε ιό worms και trojan horses ή οποιοδήποτε άλλο επιβλαβές λογισμικό.
  • Αλλάξετε τα στοιχεία σε σχέση με άλλες ιστοσελίδες

Κωδικοί εισόδου

Μερικά μέρη της ιστοσελίδας είναι ανοιχτά σε χρήστες που έχουν κάνει εγγραφή Αν δικαιούστε είσοδο τότε θα χρειαστείτε όνομα εισόδου και κωδικό.  Συμφωνείτε λοιπόν ότι:

  • δίνετε τα σωστά και ακριβή στοιχεία στο σχολείο και ενημερώνετε για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει.
  • Κρατάτε εμπιστευτικά τις λεπτομέρειες από την είσοδο και είστε υπόλογοι αν γίνει ζημιά στην ιστοσελίδα από τρίτα μέρη με κωδικό δικό σας.

Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την είσοδό σας στην ιστοσελίδα  με προστατευμένο περιεχόμενο αν κρίνει ότι η χρήση σας είναι απειλητική προς την ιστοσελίδα και τους άλλους χρήστες.

Σύνδεσμοι (Links)

Οι σύνδεσμοι σε τρίτα μέρη γίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την πληροφόρηση. Το ΚΞΓ SG δεν έχει έλεγχο πάνω σε άλλες ιστοσελίδες και έτσι δεν φέρει την ευθύνη για περιεχόμενο που έχει παρουσιαστεί σε τρίτες ιστοσελίδες. Αν θέλετε να προσθέσουμε ένα σύνδεσμο στην ιστοσελίδα του ΚΞΓ SG ενημερώστε μας εδώ. Το σχολείο θα απαντήσει θετικά ή αρνητικά στο αίτημα σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε σύνδεσμο με την διεύθυνση του ΚΞΓ Smart Generation εφόσον δεν γίνεται χρήση του με παραπλανητικό τρόπο. Εφόσον ζητηθεί γραπτώς να καταργηθεί τέτοιος σύνδεσμος οφείλετε να τον καταργήσετε.

Εξαιρέσεις και περιορισμοί

Το ΚΞΓ SG δεν εγγυάται την αδιάλειπτη λειτουργία της ιστοσελίδας ή των άλλων ιστοσελίδων που συνδέεται ή ότι θα έχετε συνεχή πρόσβαση. Η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει απόψεις και συμβουλές ακόμα και σχόλια από διάφορους δημιουργούς της που μπορεί να μην  αντικατοπτρίζουν τις απόψεις του ΚΞΓ.

Οποιαδήποτε πληροφορία  μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Το σχολείο μας δεν δίνει εγγύηση ότι οποιαδήποτε πληροφορία μέσα στην ιστοσελίδα είναι σωστή.  Το ΚΞΓ SG μπορεί να διακόψει την παροχή κάποιων υπηρεσιών ή και τμημάτων ή να αλλάξει προγράμματα σπουδών ωρολόγιο πρόγραμμα και τιμές διδάκτρων σε προσφορές.  Πάντα πρέπει να στέλνετε email ή να πάρετε τηλέφωνο για πιο άμεση ενημέρωση.

Γενικά

Για οποιαδήποτε διένεξη δικαστικού τύπου αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Λάρισας σύμφωνα με το ελληνικό Δίκαιο.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.