ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Διδάσκουμε ξένες Γλώσσες απο το 1975. Ξένες γλώσσες για μια ζωή

Οι τάξεις μας στις ξένες γλώσσες είναι : Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τούρκικα, Πολωνικά, Ελληνικά για αλλοδαπούς.

Αγγλικά
Πάνω από 2500 μαθητές έχουν αποφοιτήσει από εμάς. Τα κέντρα ξένων γλωσσών SMART GENERATION είναι πρωτοπόρα στο τομέα της παιδαγωγικής και την διδασκαλία της Αγγλικής με καινοτόμες μεθόδους.

Γαλλικά
Τα  Γαλλικά  είναι απαραίτητα σε σπουδές και μεταπτυχιακά. Επίλεκτη ομάδα καθηγητών με κύρος και εμπειρία και μικρά τμήματα μαθητών με ομοιογένεια συνιστούν την επιτυχία.

Γερμανικά
Η οικονομία μιλάει Γερμανικά. Με σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους, μικρά τμήματα και καθηγητές με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα μας κάνουν μία αξιοσέβαστη επιλογή.

Ιταλικά
Τα ιταλικά είναι μια γλώσσα που θα αγαπήσετε. Δίνουμε λοιπόν εμφαση στην επικοινωνία  και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Σε δύο χρόνια πτυχίο.

 Ισπανικά
Η παράδοσεις τα ήθη και τα έθιμα μιας χώρας βρίσκονται και μέσα στη γλώσσα της. Εδώ θα βρείτε μία απο τις πιο εξελισσόμενες γλώσσες του κόσμου.

 Τούρκικα
Για αυτούς που θέλουν να μάθουν τη γλώσσα των ανατολικών μας γειτόνων. H προετοιμασία οδήγει σε εξετάσεις που αναγνωρίζονται απο το Ελληνικό Δημόσιο.

 Πολωνικά
Τα πολωνικά είναι μία ευρωπαϊκή γλώσσα που την μιλάνε πάνω απο 40 εκατομμύρια άνθρωποι. Είμαστε το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην Λάρισα που τη διδάσκουμε.

 Ελληνικά για αλλοδαπούς
Πλέον πολλοί αλλοδαποί θέλουν να μάθουν να γράφουν και να διαβάζουν σωστά. Τμήματα ενηλίκων με έμφαση στο γραπτό λόγο.

Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.