ΠΟΛΩΝΙΚΑ

 

Η πολωνική γλώσσα
Τα Πολωνικά ανήκουν στη Δύση-σλαβική ομάδα της ινδοευρωπαϊκής οικογένειας γλωσσών. Περισσότερο από 45 εκκατομύρια μιλάνε σήμερα τα πολωνικά. Πολλά άτομα μαθαίνου πολωνικά ως ξένη γλώσσα είτε για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε αναγνωρισμένα και φημισμένα πανεπιστήμια της Πολωνίας είτε για να επενδύσουν σε μια αναπτυσόμενη οικονομία με τεράστιο αγοραστικό ενδιαφέρον.

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Οι πρώτες κρατικές απολυτήριες εξετάσεις στα πολωνικά ως ξένης γλώσσας πραγματοποιήθηκαν στην Πολωνία και στο εξωτερικό το 2004. Ως εκ τούτου, έχοντας περάσει τέτοιες εξετάσεις, οι μαθητές της πολωνικής ως ξένης γλώσσας μπορούν να αποκτήσουν ένα πιστοποιητικό που δείχνει το επίπεδο της ικανότητας τους στην πολωνική γλώσσα. Από το 2004, Β1, Β2 και C2 εξετάσεις έχουν διοργανωθεί τουλάχιστον 3 φορές το χρόνο (άνοιξη, καλοκαίρι και φθινόπωρο).

 

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα πολωνικά γίνονται κατόπιν σε κλειστά τμήματα και ιδιαίτερα μαθήματα.  Δίνεται έμφαση στην επικοινωνία και στην δομή της γραμματικής. Οι καθηγητές μας μιλούν την πολωνική ως μητρική γλώσσα.

Τα επίπεδα σπουδών που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή είναι:

  1. Αρχαρίων. Επίπεδο Α1
  2. Βασικών προχωρημένων. Επιπεδο Α2
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.