ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

computer kids 1

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί εργαστήριο ελευθέρων σπουδών πληροφορικής που απαρτίζεται από καθηγητές με άριστη τεχνολογική κατάρτιση και υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας.  
   

Tόσο οι σημερινές όσο και οι αυριανές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας επιτάσσουν την ανάγκη εκμάθησης χρήσης Η/Υ. Το Εργαστήριο ελευθέρων σπουδών – Πληροφορικής  βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις.

Το σχολείο μας θέλοντας να εξασφαλίσει αυτό το σημαντικό πλεονέκτημα, δημιούργησε ένα πλήρως εξοπλισμένο εξειδικευμένο εργαστήριο πληροφορικής το οποίο παρέχει την εκπαίδευση, την εξέταση και την πιστοποίηση του καταρτιζόμενου με:

Ολοκληρωμένα προγράμματα για παιδιά και ενήλικες.

Το παιδικό πρόγραμμα σπουδών είναι για παιδιά από τετάρτη δημοτικού και πάνω. Τα προγράμματα ενηλίκων είναι ταχύρυθμα.

Αποτελεσματική μεθοδολογία με βίντεο – μαθήματα  και καθηγητή.

Τα βιβλία είναι απλά και κατανοητά για τα παιδιά. Έχουμε αναπτύξει δικό μας υλικό για ασκήσεις και εμπέδωση της θεωρίας. Πάνω από 2000 ασκήσεις και 600 σελίδες θεωρία σας δίνουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για την εξέταση που θέλετε. Τα Τεστ προσομοίωσης δίνουν πάνω από 1500 ερωτήσεις και καλύπτουν όλη την εξεταστέα ύλη.

Ολιγομελή τμήματα για αρχάριους και για έμπειρους χρήστες Η/Υ.

Από δυο έως 6 χρήστες κάθε φορά τα τμήματα είναι μικρά και η μάθηση είναι δημιουργικό παιχνίδι.

Εύκολη και άνετη εκμάθηση με σύγχρονα εποπτικά μέσα.

Όλος ο χώρος έχει σχεδιαστεί με βάση τους κανόνες πιστοποίησης.

Οι Οθόνες είναι μεγάλες και σύγχρονες και τα καθίσματα εργονομικά. Οι αίθουσες αερίζονται πλήρως και ο σχεδιασμός της αίθουσας επιτρέπει στον σπουδαστή να καταλάβει αμέσως αυτό που του δείχνει ο καθηγητής χωρίς να σηκωθεί κανείς ή να γυρίζει το κεφάλι για να δει.

Δυνατότητα πιστοποίησης των σπουδών ανά ενότητα.

Το εργαστήριο είναι εξουσιοδοτημένο εξεταστικό κέντρο πληροφορικής και ο χώρος του έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του φορέα GlobalCERT. Η κάθε εξέταση αξιολογεί την ικανότητα του υποψηφίου για την λήψη Πιστοποίησης σε ικανότητες Υπολογιστών επιτρέποντας στον κάτοχό του να εφαρμόσει με επιτυχία τις γνώσεις του στην επαγγελματική του δραστηριότητα.

Προγράμματα και μαθήματα ειδικού ενδιαφέροντος

  • Autocad,
  • Corel,
  • Photoshop
  • wordpress
  • html
  • ρομποτική για παιδιά
  • arduino basics
Print Friendly, PDF & Email

Comments are closed.